ΑθλητικάΠρόσωπα

Τι γίνεται με τον Ρούπι;

Για την ποδοσφαιρική κλάση του Γρηγόρη Ρούπι ότι και να πούμε είναι λίγο. Πριν ένα χρόνο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του συμπολίτη Θριάμβου Χαϊδαρίου.

Η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου τον έκλεισε το καλοκαίρι ενώ ήταν ακόμη τραυματίας, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε αρκετούς αγώνες του πρώτου γύρου. Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε πάρα πολύ σωστή. Ο Ρούπι σε κάθε παιχνίδι δείχνει την ποδοσφαιρική του αξία, επιβεβαιώνοντας τους ανθρώπους της ομάδας που πίστεψαν σ’ αυτόν. Τον περασμένο Ιανουάριο τα Πετράλωνα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον αποκτήσουν.

Τι γίνεται από ‘δω και πέρα όμως; Η συμφωνία του Ρούπι με το Χαϊδάρι είναι μονοετής. Μετά το τέλος της περιόδου μένει ελεύθερος. Είναι βέβαιο ότι όλες οι δυνατές ομάδες της κατηγορίας ίσως και κάποιες από τη Γ΄ Εθνική θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Όλοι καταλαβαίνουν ότι αν φύγει ο Ρούπι θα είναι πολύ δύσκολο να αντικατασταθεί.

Ο Γρηγόρης δεν θέλει να φύγει από την ομάδα και η ομάδα δεν θέλει να τον χάσει. Κάποιες κουβέντες έχουν γίνει. Θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις ελπίζοντας σε αίσιο τέλος.

Tags
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close